Dagens Spill 13/3 Servette – SC Bern

Brynes satt pucken i mål med 28 sekunder igjen på klokken og vant dermed kampen 3-2 borte mot Luleå! Dette gjorde at vårt spill på over 4.5 mål i kampen gikk inn til pene 1.93 i odds.
Jeg kommer tidlig med tipset mitt for morgendagen da jeg mener å ha funnet en odds som vil bli spilt betraktelig ned. Kampen finner man i sluttspillet i den Sveitsiske ligaen og oppgjøret mellom Servette – SC Bern.

Kampen
Kamp nr 2 i sluttspillet tar plass i Geneve i morgen. Suverene serievinnerne Bern tar turen for å spille mot 8 plasserte Servette. Bern endte sesongen med 102 poeng mens Servette kun kapret med seg 71.
I den første kampene med Bern som hjemmelag vant de hele 7-0 og er store favoritter til å stikke av som sluttspillmestre.

Bern avsluttet også sesongen som det beste bortelaget i ligaen med 45/75 mulige poeng. Solid målforskjell på 76-57 endte de også med. Servette på sin side var kun det 10 beste hjemmelaget i ligaen og tok 39/75 poeng hjemme med negativ målforskjell på 64-67.

Det skal være klasseforskjell mellom lagene og jeg spiller en klink borteseier til 1.80 i odds.

Lykke til alle som følger!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =