Asiago Vs Ritten 13/10

Asiago Vs Ritten
Alps Hockey League

 

Asiago tar i mot Ritten til storoppgjør i Alps Hockey League i kveld. I hvertfall når man ser på papiret. Asiago og Ritten har dominert AHL siden ligaen ble stiftet før 2017 sesongen.

Begge sesongene har lagene møttes i sluttspillfinalen hvor de står med en tittel hver. Dette bruker å være gode og fartsfylte oppgjør og jeg håper vi får se noe av det samme i kveld.

Kampen
Asiago har hatt en meget god start på sesongen og har vunnet 7 av de første 8 kampene innledningsvis. De har hatt pucken i nettet 33 ganger og sluppet inn 15 mål så langt i sesongen.
På hjemmebane er Asiago kanskje det råeste laget i Europa for tiden.
De står nå med elleville 25 strake seire på egen is og har dunket inn rikelig med scoringer foran eget publikum. Denne sesongen står de med 4 seire av 4 mulige og 22 – 11 i målforskjell.

Ritten på sin side har hatt en meget skuffende start på sesongen. Kun 3 seire på de første 7 kampene er meget svakt for ett lag av Rittens kaliber. På bortebane har de vært enda mer begredelige, og har kun vunnet 1 av de første 4 denne sesongen. Regner man med treningskamper og sluttspillskamper fra forrige sesong står laget med 1 seier på siste 10 forsøkene.

Innbyrdes
Som nevnt tidligere så bruker dette og være tette å jevne oppgjør. Det er dog en klar tendens til at hjemmelagene bruker å trekke det lengste strået.
Etter AHL ble startet har lagene møttes 18 ganger, og hjemmelaget har tatt seieren i 14 av oppgjørende.

Tipset
Ser man på sesongstarten til lagene, den enorme hjemmestatistikken til Asiago og innbyrdes statisikken så har jeg vanskeligheter med å se at det skal endre seg i kveld.
Dagens objekt Asiago to win @ 1.64 jeg legger 8 units på blokken.

Spillene finner du hos 10Bet – Bonus 50% opptil 1000kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − fem =