Dagens Spill 16/04 Lugano Vs Zurich

Totalt skivebom i går! Kan ikke huske sist jeg bommet så grovt på ett spill. Vi satt på under 5.5 mål i kampen mellom Asiago og Ritten der ble det altså scoret 12! gjentar TOLV mål. Men når man først skal ryke på ett spill så er det jo greit å gjøre det skikkelig!

Kampen
I dag velger jeg å legge unitsene på en kamp fra den Sveitsiske ligaen der overraskende seriefirer Lugano og seriesyver Zurich møtes i finalen. Zurich har vunnet de to førstekampene med 1-0 og 5-4 etter overtid så det har vært tett og jevnt. På sin vei til finalen har Lugano slått 5 plass Fribourg 4-1 i kamper og 3plassen Biel med 4-2 i kamper, men Zurich har to meget sterke seire over serietoer Zug med 4-1 i kamper og serievinnerne Bern med 4-2 i kamper.

Tipset
Det er litt vinn eller forsvinn i dag for hjemmelaget Lugano som bør redusere til 2-1 i kamper. Skulle man komme under 0-3 her blir det meget tøft å ta 4 seire på rad mot formlaget fra Zurich.
Lugano har hatt ett godt tak på Zurich på hjemmebane de siste 2 sesongene og har vunnet 7 strake om man ser bort fra 0-1 tapet i første kamp her i finalen.
De må virkelig opp i ringen i kveld og jeg tror de kommer til å stikke av med seieren. Jeg tror også de får en liten boost også på scoringsfronten og kjører dermed to spill fra kveldens kamp!

Lykke til alle som følger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 11 =