Dagens Spill 16/04 Lugano Vs Zurich

Totalt skivebom i går! Kan ikke huske sist jeg bommet så grovt på ett spill. Vi satt på under 5.5 mål i kampen mellom Asiago og Ritten der ble det altså scoret 12! gjentar TOLV mål. Men når man først skal ryke på ett spill så er det jo greit å gjøre det skikkelig!

Kampen
I dag velger jeg å legge unitsene på en kamp fra den Sveitsiske ligaen der overraskende seriefirer Lugano og seriesyver Zurich møtes i finalen. Zurich har vunnet de to førstekampene med 1-0 og 5-4 etter overtid så det har vært tett og jevnt. På sin vei til finalen har Lugano slått 5 plass Fribourg 4-1 i kamper og 3plassen Biel med 4-2 i kamper, men Zurich har to meget sterke seire over serietoer Zug med 4-1 i kamper og serievinnerne Bern med 4-2 i kamper.

Tipset
Det er litt vinn eller forsvinn i dag for hjemmelaget Lugano som bør redusere til 2-1 i kamper. Skulle man komme under 0-3 her blir det meget tøft å ta 4 seire på rad mot formlaget fra Zurich.
Lugano har hatt ett godt tak på Zurich på hjemmebane de siste 2 sesongene og har vunnet 7 strake om man ser bort fra 0-1 tapet i første kamp her i finalen.
De må virkelig opp i ringen i kveld og jeg tror de kommer til å stikke av med seieren. Jeg tror også de får en liten boost også på scoringsfronten og kjører dermed to spill fra kveldens kamp!

Lykke til alle som følger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 − ett =