Spilletips 11/10: Polen – Portugal

Polen – Portugal
UEFA Nations League

 

Kampen: 

Polen og Portugal møtes til sin andre kamp i UEFA Nations League gruppe A. Hjemmelaget åpnet med et ganske så sterkt 1-1-resultat borte mot Italia i sin første kamp i gruppen. I dag venter den regjerende europamesteren før de tar i mot italienerne nok en gang på søndag. Bortelaget vant sin første kamp i gruppen etter at de slo Italia 1-0 på hjemmebane. Det klarte de uten Ronaldo, som har valgt å ta en pause fra landslaget.

Polen står med 2-2-1 på sine 5 siste hjemmekamper. I deres forrige hjemmekamp spilte de 1-1 mot Irland. De har i sine 5 siste hjemmekamper scoret 10 mål, noe som gir et snitt på to mål scoret pr. kamp. De har i tillegg sluppet inn mål i 4/5 siste hjemmekamper (6 mål i mot). Bortelaget står med 4-1-0 på sine 5 siste bortekamper. De spilte 0-0 mot Belgia i sin forrige bortekamp, om en ser bort i fra VM. De har scoret utrolige 17 mål på sine 7 siste bortekamper, og det var kun mot Belgia de ikke scoret.

Polen står med 1-2-2 på sine 5 siste kamper om en regner med alle turneringer. På disse 5 kampene står de med målforskjellen 4:7. De har løst BLS i 3/5 siste kamper, og de har sluppet inn mål i 4/5 siste kamper. Portugal på sin side står med 2-2-1 på sine 5 siste kamper. På disse kampene har de målforskjellen 5:4. De også har løst BLS i 3/5 siste kamper. Det skal også nevnes at de har scoret i 16/18 siste landskamper.

Innbyrdes så har disse to lagene løst BLS i 3/5 siste oppgjør. Forrige gang de møttes var i kvartfinalen i EM der Portugal gikk videre etter å ha vunnet på straffer.

Spill:

Jeg spiller to spill i denne kampen. Det ene er at begge lag scorer til 1.96 i odds. Polen står, som sagt, med 10 mål på sine 5 siste hjemmekamper og Portugal står med 8 mål på sine 5 siste bortekamper. I tillegg har de scoret i 16/18 siste kamper. Dermed spiller jeg også på at bortelaget vinner minst én omgang til 1.85 i odds. Det har de løst i 6/7 siste bortekamper og 5/7 siste kamper.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 6 =