Spilletips 14/10: Polen – Italia

Polen – Italia
UEFA Nations League

 

Kampen: 

Polen og Italia møtes til sin tredje kamp i UEFA Nations League gruppe A. Begge lag står med ett poeng på sine to første kamper. Hjemmelaget åpnet med 1-1 borte mot nettopp Italia. Deretter tapte de 2-3 mot Portugal nå på torsdag. Italienerne ligger helt sist i gruppa etter 1-1 hjemme mot Polen og 1-0-tap borte bot Portugal.

Polakkene har ikke vunnet på sine to siste hjemmekamper. Før tapet mot Portugal, spilte de 1-1 hjemme mot Island for en drøy måned siden. På sine 5 siste hjemmekamper står de med 2-2-1, og de har målforskjellen 12:8. De har også løst BLS i 4/5 siste hjemmekamper, og de har scoret i alle sine 5 siste. Italia står med 0-1-4 på sine 5 siste bortekamper, men etter at Mancini tok over har de kun spilt to bortekamper. Det endte med 0-1 mot Portugal og 1-3 mot Frankrike. De har også sluppet inn mål i alle sine 5 siste bortekamper.

Hjemmelaget står med 1-2-2 på sine 5 siste og de har løst BLS i sine tre siste kamper. Italienerne på sin side står med 0-3-2 på sine 5 siste kamper. De spilte en vennskapskamp hjemme mot Ukraina samme dag som polakkene møtte Portugal. Det endte med en noe skuffende 1-1-resultat, noe som gjør at de kun har vunnet én av sine 10 siste landskamper. De har derimot løst BLS i 6/7 siste kamper, og de har sluppet inn mål i sine 8 siste kamper.

Det siste oppgjøret mellom lagene endte 1-1.

Jeg spiller i denne kampen på at begge lag scorer til 1.96 i odds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 20 =