Spilltips 11/10 Vaxjø Vs Malmø

Vaxjø Lakers Vs Malmø Redhawks
SHL

 

Ai ai ai. Det ville seg heller ikke i går på hovedspillet. SKA St Petersburg – Lokomotiv Yaroslalv endte 0-0 etter odinær tid før Lokomotiv avgjorde i spilleforlengelsen.
Ganske utrolig da det ble avfyrt hele 60 skudd på mål. Hater å ryke på tips, men samtidig vet jeg at de som holder med meg vil endte opp i pluss når vi runder av sesongen.
Gårsdagens livespill på Jokerit satt veldig fint, og vi hadde en ny god runde fra NHL i natt så vi gikk med 10.7 units i overskudd i går.

I dag kjører jeg på to spill. Ett spill er hentet fra SHL og ett fra Extraliga i Hviterussland.

 

Kamp 1: Vaxjø Vs Malmø
Fjorårets mestre Vaxjø tar i mot Malmø hjemme i Vida Arena. Hjemmelaget har ikke hatt noen god start på sesongen og står med kun 2 seire på de første 6 kampene. I kveld har de dog en veldig fin mulighet til å til å hente seg tilbake på riktig spor. De har vært ett meget godt hjemmelag og har vunnet 14/17 seneste hjemmekampene dem har spilt.

Malmø har på sin side hatt en god start på sesongen og står med 5 seire og 2 tap på de første 7. Men nå skal de til en arena de har slitt de siste sesongene.
Vaxjø har vunnet 4/5 seneste i Vida Arena og har i tillegg ett godt tak på Malmø med 7 seire på de siste 7 forsøkene.

Malmø var i Munchen og spilte CHL for to dager siden, mens Vaxjø spilte for halv maskin hjemme mot Cardiff. Dette tror jeg vil slå positivt ut for Vaxjø og negativt ut for Malmø

Spill i kampen blir Vaxjø Laker to win @ 1.80 – 6units

 

Gomel Vs Belarus U20
Extraliga

 

Kamp 2: Gomel Vs Belarus U 20
Gomel 8-1-0-4 så langt denne sesongen møter igjen bunnlaget Belarus U20 1-0-1-11. Lagene møttes senest i går, og da endte det med 3-0 sier til Gomel.
Belarus U20 er litt sånn kasteball i ligaen og har nå tapt alle de 9 siste kampene. Også borte er det meget svake og står med tap i 9/10 siste.
Dette tror jeg blir en ny komfortabel seier til hjemmelaget.

Spill i kampen blir Gomel to win -2.5ah @ 1.60 – 7 units

 

 

Spillene finner du hos 10Bet – Bonus 50% opptil 1000kr

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tolv =